Tid: Søndage kl.11-13.30 (16/2, 2/3, 16/3 og 6/4).
Sted: Havnestadsklinikken, Kigkurren 6-8, tæt på bus 68 og Islands Brygge Metro. (indgang i porten, et par trappetrin op til venstre).
De to første kurser er ved at være fyldt op, men der er endnu få ledige pladser.
Tilmelding kræves per mail til backlinkmusik@brygge.dk
Mine kurser handler ikke kun om trin, men om at finde et kropssprog som passer til musikken, og en måde at være med hinanden i dansen på, Derfor bygger jeg det op med at træne forskellige delelementer og kvaliteter, før vi sætter dansen sammen. Og derfor kan du være med både som begynder og som øvet, og du behøver ikke at have en partner med. Vi vil udforske, danse alene og skifte partner. Et
PolskaLaboratorium – hvor der er mening i galskaben.

16/2 Vi undersøger polska med to trin (som i Jämtland) og med tre trin (som i Bingsjö, Malung)
2/3 Polska og Bakmes, Västerdaltradition (godt, hvis du vil kunne komme ud på gulvet til et bal)
16/3 Gammelpolska/Åtabakspolska fra Föllinge, Jämtland (dejlige danse som for få kender
6/4 Menuet-Slängpolska fra Skåne (lille suite efter Börje Wallin)
Min baggrund er dansekurset (5 måneder) på Malungs Folkhögskole; utallige kurser med lærere som Kalle Strandell, Brita Ström, Anna Öberg, Anna Björk m.fl. Desuden har jeg med min violin udforsket forskellige traditioner og samspillet mellem musik og dans. Jeg har holdt danseworkshop på Musik over Præstø fjord fem år, hos MalmöFolk, til fester og i eget regi på Bryggen. Jeg er også uddannet Alexanderlærer og vil inddrage kropsbevidsthed og holdning.
Pris: 100 kr/gang eller 150kr for to gange.
Indendørs dansesko er bedst, men tykke sokker kan gå, hvis man kan glide lidt på forfoden. Danseglæden er i fokus!

Sidste sommer var jeg i Belgien for en uge sammen med de dygtige lærere fra projektet Artist in Balance. De har under ledning af Crissman Taylor gennem mange år opbygget en afdeling på konservatoriet i Utrecht, hvor de underviser violinister og bratschister. Desuden har de udviklet individtilpasset og 3D-printet udstyr (skulderstøtte og hagebræt) som en hjælp at komme i balance med sit instrument. Jeg spiller selv med deres materiale, men nu vil jeg lige få det justeret og udveksle erfaringer om Alexanderteknik, bevægelse, og violinspil. Meget spændende!